Журналісти згадали, зокрема, піар Ляшка та Порошенка / колаж УНІАН

Політики старої формації намагаються звичними способами утримати довіру електорату, проте сьогодні ці методи викликають посмішку.

Журналісти програми "Секретні матеріали" на 2+2 склали рейтинг найнезграбніших піар-акцій політиків минулої ери.

До нього потрапила Юлія Тимошенко, яка нещодавно прямо на трасі намагалася купити яблука. Відео вона одразу виклала в Instagram, а продавчинь привітала з Днем бабусь. 

"Бабусі - це її цільова аудиторія, головні виборці", - пояснює політичний експерт Володимир Фесенко. 

Читайте такожЗеленський і Порошенко очолили антирейтинг кандидатів на посаду президента (інфографіка)"Дари осені" збирає й екс-президент Петро Порошенко, який нещодавно виклав у мережу фото з трьома відрами опеньок. Фото стало вірусним у соцмережі.

За словами Фесенка, Порошенко таким чином намагається показати людям, мовляв, він такий, як вони - збирає гриби. Історія з грибами сталася після іншої піар-акції з полуницею для військових, після якої Порошенко поїхав на елітний відпочинок за кордон.

Головний "радикал" Олег Ляшко вже готується до виборів і активно піариться на фоні електорату. Він вже їздить регіонами, зустрічається з "робочим класом", й спілкується з пенсіонерами. І, звісно, також критикує владу.

Мер Києва Віталій Кличко традиційно радує всіх обмовками, нардеп від ОПЗ Ілля Кива - епатажною поведінкою, а "слуга" Микола Тищенко - знаннями про ціни на продукти.