Рецепт котлет по-одеськи/ фото ua.depositphotos.com

7 жовтня одеське кафе "Компот" на Леонтовича, 15 відзначає рік з моменту відкриття. Головна ідея цього закладу в тому, що звична з дитинства домашня кухня нічим не поступається вишуканій їжі з дорогих ресторанів. Просте міське кафе з доступною кухнею може стати культовим місцем в Одесі - в це вірив ресторатор Лібкін. Так і з'явилася мережа кафе "Компот". 

Кафе "Компот" завжди втілювало в собі одеський дух і одеський стиль життя. Так в кафе з'явилася типові Одеські металеві сходи і тераса на даху з видом на Музкомедію. 

Багато страв з "компоту" дуже полюбилися жителям міста. Фірмові котлети з трьох видів м'яса знайомі багатьом одеситам. Власник кафе Савва Лібкін розкрив рецепт приготування котлет зі свого культового ресторану.

Відео дня

Котлети від Лібкіна з трьох видів м'яса

Рецепт котлет з яловичини / фото ua.depositphotos.com
  • Яловичина - 300г.
  • Телятина - 300г.
  • Свинина - 300г.
  • Булочка "Одеська" - 1 шт.
  • Молоко - 50 г
  • Цибуля - 2 шт.
  • Сіль, перець за смаком.
  • Панірувальні сухарі 

Цибулю обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору, посолити і додати трохи цукру. Булочку замочити в молоці до м'якості і віджати від молока. Три види м'яса, булочку і цибулю пропустити через м'ясорубку. Посолити, поперчити і добре перемішати. Поставити фарш в холодильник на 2 години.

Сформувати котлети, обваляти їх в панірувальних сухарях, обсмажити в олії на сковороді з двох сторін. Приємного апетиту!

Дивіться також інші рецепти: