instagram.com

Суть зміни полягає в тому, що якщо зараз стрічка оновлюється автоматично, то в майбутньому для цього буде кнопка «Нові пости», натиснувши на яку користувач зможе оновити стрічку, а не натиснувши - продовжити дивитися контент, на якому зупинився раніше, повідомляється в офіційному блозі соціальної мережі.

Читайте такожУ Instagram планують додати можливість здійснювати відеодзвінки

"Сьогодні ми запустили тест кнопки "Нові пости", яка дозволить вам самостійно вирішувати, в який момент ви хочете оновити стрічку. Якщо ви натиснете на цю кнопку - ви потрапите на останній опублікований контент вгорі стрічки, якщо не натиснете - продовжите дивитися пости, опубліковані на момент початку перегляду стрічки", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Також розробники вирішили внести ще одну зміну, за якою нещодавно опубліковані пости будуть показуватися вище. "Це зроблено для того, щоб ваша стрічка новин завжди залишалася актуальною", - зазначили в соцмережі.

Від хронологічної стрічки соцмережа відмовилася в 2016 році, замінивши її альтернативним алгоритмом: старі пости відображалися в стрічці упереміш з новими, а фотографії деяких користувачів і зовсім залишалися непоміченими. Це не сподобалосякористувачам і викликало численні скарги.