Затемнення було не повним, а частковим / Pixabay

"Коридор затемнень" цього місяця закриє "криваве" місячне затемнення.

Напівтіньове місячне затемнення розпочалось о 21:43 за київським часом. О 23:01 подія перешла у фазу часткового затемнення, і до 00:31 досягло свого піку.

Читайте такожАстролог назвав трудоголіків серед знаків Зодіаку

Спостерігати явище могли жителі Австралії, Африки, Південної Америки, більшої частини Європи і Азії. Це астрономічне явище можна було спостерігати і на території України. Але затемнення було не повним, а частковим.

Як повідомляв УНІАН, пройде затемнення у знаку Козерога, а значить, ці два дні будуть досить негативними для всіх, хто проявляє жадібність, егоїзм і прагне отримати швидку славу.

Астрологи попереджають, що в день затемнення потрібно бути дуже обережними з думками і налаштовувати себе тільки на позитив, адже в такий день ми самі програмуємо собі майбутнє.

Крім того, за словами астрологів, місячне затемнення 17 липня 2019 року стане "фатальним" для деяких знаків Зодіаку, тобто цей день багато в чому буде визначати їхню долю. Обережність у день місячного затемнення варто проявити чотирьом знакам Зодіаку - Ракам, Левам, Дівам і Скорпіонам.