Марк Цукерберг / REUTERS

Компанія Facebook оприлюднила звіт про свої доходи за перший квартал, зазначивши, що місячна аудиторія соціальної мережі виросла до 1,94 млрд осіб. Про це повідомляє The Verge.

Порівняно з першим кварталом 2016 року кількість активних користувачів Facebook зросла на 17%. Дохід компанії за звітний період склав $8 млрд, що на 49% більше, ніж у минулому році.

В цілому, кількість активних користувачів за рік склала 1,28 млрд осіб (зростання на 18%). Кількість активних користувачів на місяць досягла 1,94 млрд.

Відео дня

Глава Facebook Марк Цукерберг підкреслив, що це хороший результат, а між тим соцмережа продовжить активно працювати над інструментами для підтримки світової спільноти.

Читайте такожЛитовський хакер розбагатів на $100 мільйонів за рахунок Facebook і Google

«У нас був хороший початок в 2017 році, - сказав він. - Ми продовжуємо створювати інструменти для підтримки сильного світового співтовариства».

Цукерберг також повідомив, що компанія додає 3 тисячі модераторів, щоб боротися з поширенням насильницьких фільмів. Компанія також працює над тим, щоб протистояти дезінформації та підробленим новин.