Раніше очікувалося анонс двох моделей / фото i.ytimg.com

Схоже, Meizu навесні порадує шанувальників цілої «пачкою» новеньких смартфонів. Одна з цікавих новинок —ювілейна модель на честь 15-річчя виробника.

Про це пише gagadget.com.

І поки в компанії відмовчуються, з'явилися чутки про вихід відразу трьох версій Meizu 15.

Відео дня

Раніше очікувалося анонс двох моделей — Meizu 15 (можливо, з приставкою PRO) і 15 Plus. Але тепер китайський інсайдер @MMDDJ_ запевняє, що до них приєднається ще один пристрій — Meizu 15 Lite.

Читайте такожSamsung патентує повноекранний смартфон із аналогом 3D Touch

Поки ніякі характеристики невідомо, але більш ранні витоку приписують Meizu 15 Plus процесор Snapdragon 845 від Qualcomm або Exynos 8895 від Samsung, скляний корпус, можливо, подвійну камеру і 6+128 або 8+128 ГБ оперативної і флеш-пам'яті в різних модифікаціях.

Молодшу версію Meizu 15 оцінили в $475, «плюси» — $550. Про версію Meizu 15 Lite поки що взагалі нічого невідомо. Їх дебют очікується після Китайського нового року — в кінці лютого — на початку березня.

Нагадаємо, 6 березня Meizu представить дві версії E3 — E3 P і E3 G. Журналістам вже розіслали запрошення, але досить незвичайні: зум-об'єктиви Canon і... сковорідки. Мабуть, таким чином в Meizu натякають на сучасну камеру в моделі P і продуктивний процесор для ігор у версії G.