Instagram повернув на час старі значки \ techbeasts.com

Соціальна мережа Instagram відзначила десятирічний ювілей, давши можливість користувачам вибрати попередні іконки програми, в тому числі з дизайном фотоапарата Polaroid, що використовувалася більше п'яти років.

Читайте такожInstagram запустивши конкурента TikTokДля доступу до них необхідно зайти в Налаштування програми і перегорнути вниз: тоді з'явиться привітання від програми, і значки будуть розблоковані. Класичні іконки будуть доступні протягом жовтня цього року.

Також в компанії заявили, що тепер, якщо користувач збирається опублікувати негативний або злий коментар, його будуть попереджати про можливе відключення аккаунта при регулярному порушенні правил соцмережі. Проте Instagram не зупинятиме користувачів при публікації образливих коментарів, проте проситиме їх ще раз подумати, перш ніж публікувати пост. Для тих користувачів, хто часто отримує негативні коментарі, в компанії тестують функцію, яка буде приховувати образливі пости, передає kommersant.

Відео дня

Крім того, компанія повертає карту публікацій, яку прибрали з програми в 2016 році. Вона відображала місце розташування всіх опублікованих знімків. Однак нинішня версія не є публічною, до неї можна отримати доступ тільки з архіву «історій».

Новини по темі