У мережі з'являються нові подробиці про нові iPhone / Ілюстрація REUTERS

У Мережу витекла таблиця з повними габаритами всіх актуальних смартфонів iPhone, включаючи пристрої 12 серії. Згідно з опублікованими даними, iPhone 12 Pro Max буде найбільшим смартфоном Apple.

Читайте такожУ мережі назвали імовірну ціну доступного iPhone 12 mini

Як повідомляє IXBT, iPhone 12 Pro Max на ділі не набагато більший за iPhone 11 Pro Max, хоча діагональ дисплея новинки підросла на 0,2 дюйми. за товщиною новий флагман навіть поступиться попереднику - 7,4 мм проти 8,1 мм.

Відео дня

Водночас доступний iPhone 12 mini має бути навіть меншим за iPhone 8, при тому що діагональ його дисплея більша (5,4 дюйми проти 4,7 дюйми).

iPhone 12 і iPhone 12 Pro будуть компактнішим ніж iPhone XR та iPhone 11, при тій же діагоналі в 6,1 дюйма.

IXBT

Коли презентують iPhone 12

  • 15 вересня в штаб-квартирі Apple в Купертіно пройшла щорічна презентація новинок від Apple. Компанія показала оновлений "розумний" годинник Apple Watch і нові моделі планшетів iPad, але очікуваного анонсу iPhone 12 не відбулося.
  • За численними чутками, iPhone 12 мають показати на окремій презентації в жовтні. Хоча офіційного анонсу івенту від Apple поки немає.
  • Як повідомляє Appleinsider, презентація запланована на 13 жовтня.
  • ЗМІ раніше повідомляли, що компанія покаже відразу чотири нових моделі айфона: iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro і топовий iPhone 12 Pro Max.