Москаль обізвав Супрун "їб***тою" / фото УНІАН

Прем’єр Володимир Гройсман провів телефонну розмову з очільником Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем через його лайку на адресу в.о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун. 

Читайте такожКоли у МОЗ з'явиться очільник: суд вирішує питання про відкриття провадження"Сказав, що вважаю: він має знайти сили публічно вибачитися перед в.о. МОЗ Уляною Супрун за образливі слова на її адресу. Така поведінка неприпустима для високопосадоця і мужчини та не прикрашає чоловіків", - йдеться у повідомленні Гройсмана в Twitter.

Раніше голову Закарпатської ОДА Геннадія Москаля обурила заява в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун про те, що ліки від кору в області були нерозмитнені належним чином.

"Подивіться на цю Супрун. Я готую їй відповідь, що їй щеплення треба від дурості… Вчора розповсюдили всі інформаційні агентства її лист: "Є проблеми на Закарпатті, бо та місцева адміністрація, яку очолює Геннадій Москаль, отримали 8000 доз від Угорщини, але не розмитнили їх та завезли контрабандою". Хоча зараз ми виставляємо митниці – все розмитнено. Це що за ї**нута, я вибачаюсь за це слово", - різко відреагував Москаль.