Український консул приїхав на місце події \ Pogotowie Ratunkowe w Przemyslu

Окружна прокуратура Перемишля розглядає перевищення швидкості як одну з причин виникнення дорожньо-транспортної події за участі автобуса з українськими туристами в Польщі.

Читайте такожУ Польщі внаслідок аварії автобуса загинуло троє українців, ще 37 госпіталізовані - МЗС

Про це заступник директора департаменту – начальник Управління консульського забезпечення Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич повідомив в ефірі телеканалу "112 Україна".

Відео дня

"Представник окружної прокуратури Перемишля повідомив, що однією з причин цієї дорожньо-транспортної пригоди може бути помітне перевищення швидкості", - сказав Кирилич.

Він уточнив, що в автобусі перебував 51 громадянин України. Всі вони були туристам. Проте, водночас, в автобусі було ще два водія й екскурсовод.

Як повідомляв УНІАН, у Польщі внаслідок дорожньо-транспортної події за участі автобуса, що сталася ввечері 17 серпня, загинуло троє українців, ще 37 було госпіталізовано.

Український консул приїхав на місце і надає максимального сприяння постраждалим українцям.

Директор Департаменту консульської служби МЗС Сергій Погорельцев у коментарі УНІАН повідомив, що водій автобуса є українцем, його опитують польські правоохоронці, йому буде обрано запобіжний захід.