Лавров дав інтерв'ю Асламовій / фото twitter.com/KrimRt

Днями скандально відома російська пропагандистка Дар'я Асламова взяла інтерв'ю у голови Міністерства закордонних справ РФ Сергія Лаврова.

Читайте такожУ мережі показали 21-річну коханку ватажка "ДНР" (фото)

На пікантні фото журналістки, яка, до речі, написала книжку "Записки дрянной девчонки", звернув увагу в Twitter блогер RoksolanaToday&Крим.

Відео дня

"Сергій Лавров відповідає на запитання Дарини Асламової. Просто захотілося рівнем поділитися запоребриковим", - йдеться у повідомленні блогера.

Асламова не раз публікувала свої пікантні знімки. Крім того, з 2014 року перебуває в базі "Миротворця" за антиукраїнську пропаганду й неодноразове порушення держкордону України.

У 2014 році пропагандистка була нагороджена в РФ медаллю "за об'єктивне висвітлення подій в Криму".

"Обозреватель" нагадав, що Лавров зробив низку зухвалих заяв про Україну та війну, розв'язану на її території російськими окупантами. Їх він озвучив під час інтерв'ю журналістці "Комсомольської правди" Асламовій. Глава МЗС РФ традиційно збрехав про непричетність країни-агресора до кровопролитного конфлікту на Донбасі, встиг торкнутися улюбленого міфу Кремля про "братерську взаємодопомогу", а також не упустив можливість пригрозити Україні новим вторгненням.

false
false
false
false