false

Починаючи з грудня, в різних містах нашої країни проходить безліч святкових ярмарків, облаштовуються зимові містечка і розважальні локації. Повеселитися під відкритим небом, покататися на каруселі, випити міцного напою на свіжому повітрі і придбати подарунки на свята: розбираємося, як і де «з перчинкою» провести зимові вихідні, щоб вражень стало на весь наступний рік.

Особливий антураж

Казкові містечка у вигляді святкових ярмарків з приходом зими з'являються чи не в кожному місті. Традиційно це тимчасові парки розваг навколо новорічної ялинки посеред міста. Зазвичай вони мають кілька секторів: фуд-корти, сувенірну зону і сектор розваг. З кожним роком організатори намагаються вразити відвідувачів чимось новеньким і незвичайним. Наприклад, у цьому році на Софійській площі біля головної ялинки країни пройде фестиваль ілюмінації, де гості зможуть побачити унікальні арт-об'єкти. На інших локаціях відвідувачів чекають 3D-вистави, інтерактивні новорічні постановки, лазерні шоу та інші. У цьому творчому розмаїтті навряд чи кого здивуєш святковою ілюмінацією і кілометровими гірляндами, проте й ці атрибути святкового настрою викликають непідробне захоплення, а такі емоції складно забути.

Відео дня

Їжа з присмаком свята

Святковий антураж доповнює фуд-зона з компактними і оздобленими будиночками. Це місце відродження національних традицій в оформленні, рецептурі, подачі страв української кухні та ласощів з інших країн, які багатьом полюбилися. Сюди гостей манить не тільки запах, який складно проігнорувати після тривалої прогулянки на свіжому повітрі, але й бажання доторкнутися до традицій, про які нагадує кожна дрібниця. За затишними столиками під яскравими гірляндами в центрі міста можна зібратися з друзями і близькими, зігрітися Nemiroff «Українською медовою з перцем», настояною на 27-ми ароматних травах і пекучому чилі, і разом згадати найяскравіші моменти минулого року. Медова перцівка загострить відчуття і зробить цей момент пам'ятним і особливим.

Розпродаж настрою

Невід'ємним атрибутом міських різдвяних розваг є ярмарок речей ручної роботи: новорічних іграшок, листівок, ляльок-мотанок, імбирних пряників, теплих в'язаних рукавичок, дерев'яних виробів для кухні, гончарних виробів і багатьох інших робіт кращих українських майстрів. Кожен лот унікальний, виготовлений вручну, з душею. Купуючи річ, що сподобалася, ви придбаваєте символ святкового настрою цієї зими з пакетом веселих історій.

Веселі витівки

І які ж свята без веселих розваг? Цим новорічні ярмарки приваблюють не тільки малечу, а й дорослих. З'їхати з крижаної гірки, взяти участь у захисті сніжної фортеці, покататися на атракціонах або зробити яскраві світлини в стилізованих фотозонах — таке дозвілля допоможе «приперчити» зимові вихідні гострими відчуттями і яскравими враженнями. Справді — який же незабутній Новий рік без оригінальних фото в обнімку з Дідом Морозом або оленем з його упряжки? Не проґавте свій шанс отримати максимум від святкового ярмарку.

Одним словом, щоб не шкодувати про даремно згаяний час, використовуйте зимові вихідні на повну. Додайте перчинки в цю зиму!

Надмірне споживання алкоголю шкідливе для вашого здоров'я