Центр Миколаєва залишився без тепла / Facebook - ПрАТ Миколаївська ТЕЦ

В Миколаєві через аварію на тепломережі призупинено подачу опалення до 72 житлових будинків та низки державних об’єктів.

Про це у Facebook повідомила прес-служба Миколаївської міської ради. Прорив тепломережі стався у центрі міста.

Читайте такожВ. о. мера Сміли повідомили про підозру за зрив опалювального сезону

Відео дня

«У четвер, 3 січня, фахівці ПрАТ "Миколаївська ТЕЦ" виявили новий дефект на вул. Московській, між пр. Центральним та вул. Адм. Макарова. Ремонтні бригади підприємства працюють над ліквідацією пошкодження. На час проведення робіт призупинено подачу тепла до 72 житлових будинків та об’єктів соціальної сфери», - йдеться в повідомленні.

Миколаївська міськрада навела повний перелік будинків, які залишились без тепла. Крім того, без теплопостачання залишились дві лікарні (зокрема - медсанчастина СБУ), коледж культури та мистецтв, дві школи та один дошкільний заклад, а також чотири заклади культури.

Крім того, теплопостачання відсутнє у районному військоматі, Управлінні СБУ та будівлі урядового  зв'язку.

Попередньо відновити подачу тепла планували до 12 години 4 січня, однак за останньою інформацією, тепловикам знадобилось більше часу, щоб ліквідувати дефект. Прес-служба Миколаївської ТЕЦ повідомила, що теплопостачання буде відновлено не раніше 16:00.

26 грудня повідомлялось, що в Подільському районі Києва сталося аварійне пошкодження магістральної тепломережі, через що без теплопостачання лишилася 61 будівля.