Примадонна не прийшла на похорон Децла / instagram.com

У 2001 році Децл з піснею "Мої сльози, моя печаль" брав участь у "Різдвяних зустрічах" Алли Пугачової. На той час реперу було лише 18 років, але він встиг сподобатися головній артистці РФ. А ось на його похорон вона не прийшла.

Читайте такожКритик жорстко розніс Аллу Пугачову та "розкрив секрет її успіху

Після того, як стало відомо, що Децл помер, Пугачова присвятила йому пронизливий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Вона звернулася до нього як до "свого хлопчика". "Та що ж це таке?! Хлопчику мій, куди ж ти ідеш?" – написала артистка.

Відео дня

Але на церемонії прощання з молодим виконавцем, яка відбулася сьогодні, артистка так і не з'явилася, пишуть Dni.ru. Хоча її колеги – Аркадій Укупник і Сергій Крилов – знайшли в собі сили приїхати на околицю Москви, щоб віддати останню шану.

"Можливо, новина про смерть 35-річного Децла так вразила 69-річну артистку, що вона не могла знайти в собі сили побачити його в труні. Може, не хотіла привертати до себе зайву увагу. Або зараз зайнята підготовкою до ювілею і концерту в Кремлі, так що кожна хвилина на рахунку", - йдеться в повідомленні.