Полунін розповів, що отримав безліч агресивних коментарів, коли почав вихваляти Путіна / скріншот

Український танцюрист балету Сергій Полунін заявив, що отримує задоволення від негативної реакції на свої слова і дії.

Про це він повідомив в інтерв'ю виданню The Guardian.

Читайте такожВидалив в Instagram оди Путіну: з'явилися нові подробиці скандалу з українським танцюристом Полуніним

Відео дня

«Енергія охоплює ваше серце, ваш шлунок, вона майже виводить вас з рівноваги. І це дивно, тому що ти починаєш відчувати зв'язок зі світом», - висловився артист щодо ненависті людей.

Полунін запевнив, що почуття ненависті викликає залежність і змушує його відчувати себе живим. За словами танцюриста, йому приємно спостерігати, як від нього відвертаються прихильники.

«Єдиний відомий мені спосіб щось побудувати - це зруйнувати все, а потім створити з нуля. Руйнування - саме приголомшливе почуття у світі», - вважає танцюрист.

Полунін розповів, що отримав безліч агресивних коментарів, коли почав вихваляти російського президента Володимира Путіна, а потім набив на грудях татуювання з його портретом. Артист заявив, що Адміністрація президента Росії не оцінила його жести і попросила «не засмічувати медіапростір».

Як повідомляв УНІАН, раніше на сторінці Полуніна з'явився пост, присвячений його дню народження. В замітці йдеться про те, що всі привітання артист переадресовує Путіну, "оскільки в деяких частинах світу ЗМІ ставляться до нього несправедливо". "Ніхто не заслуговує того, щоб до нього ставилися погано і несправедливо. Коли я був дитиною, я бачив в ньому світло, і бачу зараз. Володимира я завжди буду захищати своєю енергією і любов'ю...", - йдеться в замітці на сторінці Полуніна в Instagram. Пізніше виявилося, що сторінка нібито не належить Полуніну.  З облікового запису Полуніна в Instagram вже пропали всі дописи.