Маріуполець протягом кількох років розсилав порно на сторінки поліцейських у соцмережах / фото УНИАН

У Донецькій області правоохоронці затримали чоловіка, який протягом кількох років надсилав на сторінки співробітників поліції у соцмережах порноматеріали.

Свої дії чоловік пояснив особистим неприязним ставленням до поліції, повідомили у Департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Читайте такожУ центрі Хмельницького на екрані біля філармонії показали порно (відео 18+)

Відео дня

Зазначається, що адресатами стали більше десятка правоохоронців. Про такі розсилки стало відомо у листопаді минулого року. Поліцейські написали відповідні заяви до УДВБ НПУ. За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ст.ч.3 ст.301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України.

"Спільно з працівниками кіберполіції оперативники УДВБ НПУ провели низку розшукових заходів та зібрали достатньо доказів причетності до зазначеного злочину 36-річного мешканця Маріуполя. За місцем проживання зловмисника проведено санкціонований обшук. Вилучено комп’ютерну техніку та мобільні телефони. Зі слів чоловіка, порнопродукцію він надсилав правоохоронцям з метою морального тиску з 2016 року, бо має негативне ставлення до всіх поліцейських", - розповіли у поліції.

Наразі чоловікові готують підозру та клопотання про обрання йому запобіжного заходу. За скоєне фігурантові загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Як повідомляв УНІАН, у Києві жінка експлуатувала 5-річного сина для створення порноматеріалів.