Через дебати центр Києва завмер у заторах / фото УНІАН

Через дебати кандидатів на посаду президента Володимира Зеленського та Петра Порошенка на НСК "Олімпійський", які повинні розпочатися о 19.00, центр Києва завмер у заторах.

Згідно з даними сервісу Google Maps, в районі станції метро "Олімпійська" утворилися затори на вулицях Антоновича, Великій Васильківській, Федорова, Казиміра Малевича, Євгена Коновальця.

Також частково паралізовані бульвари Лесі Українки і Тараса Шевченка, вулиці Мечникова та Богдана Хмельницького.

Відео дня
false

Ускладнено рух і в "урядовому кварталі". Затори утворилися на вулицях Шовковичній, Небесної Сотні, Грушевського, Садовій, Липській.

Перекрито рух на окремих ділянках вулиць Хрещатик, Прорізна, Шота Руставелі, Еспладній, Рогнідинській, Жилянській, Великій Васильківській.

false
false

Сьогодні, 19 квітня, на стадіоні "Олімпійський" відбудуться передвиборні дебати кандидатів у президенти України Петра Порошенка та Володимира Зеленського. Їх проведення передбачено виборчим законодавством. Згідно із законом, дебати мають відбутися в останню п'ятницю перед днем виборів. Напередодні стало відомо, що Петро Порошенко погодився на умови Володимира Зеленського взяти участь у дебатах на стадіоні о 19:00. Дивитися дебати онлайн Порошенко і Зеленського можна буде на сайті УНІАН.