Шуфрич відвідав окупований Крим / Facebook - Прес-служба Нестора Шуфрича

Народний депутат України Нестор Шуфрич (фракція «Опозиційного блоку») на травневі свята поїхав в окупований Росією Крим разом з дружиною.

Читайте також"Таке свято, а Шуфрич не битий": у Раді після ухвалення мовного закону стався курйоз (відео)

Про це у Facebook повідомила прес-служба депутата. Публікацію супроводжують відповідні фотографії.

Відео дня

«На травневі свята Нестор Шуфрич вирішив зробити коханій дружині подарунок - романтичну автомобільну подорож до Криму) Практично прямо з Києво-Печерської Лаври - з пасочкою та писанками, освяченими Блаженнішим Митрополитом Онуфрієм, - вони виїхали в нашу Ялту, де й провели першу частину вихідних», – наголошується в повідомленні.

Зазначається, що Шуфрич з дружиною заїхали на півострів через пункт пропуску Чонгар.

За словами депутата, за три дні в Криму у нього «серце стислось не раз».

«Адже тут пройшли дні мого дитинства з мамою, татом і старшим братом і моєї юності! У Ялті люди впізнавали, посміхалися, віталися. Настрій у людей святковий, хоча у деяких очі трохи сумні. По дорозі додому на заправці і в кафе теж впізнавали – підходили, розмовляли, вітали з перемогою Зеленського і раділи, що час Порошенка минув!", – зазначив Шуфрич.

Прес-служба Нестора Шуфрича
Прес-служба Нестора Шуфрича

«На прощання Нестор Іванович з дружиною кинули в море залізну гривню, щоб обов'язково повернутися в НАШ КРИМ!», – підсумували в прес-службі депутата.

Раніше повідомлялося, що в окупованих Росією Севастополі, Сімферополі та Керчі напередодні відбулися репетиції військових парадів до 9 травня.