У журналіста проломлений череп після трьох ударів по голові / Вадим Комаров, Facebook

Жорстоко побитий черкаський журналіст Вадим Комаров вже 10-й день лежить в реанімації в стані коми, а розслідування замаху на вбивство стоїть на місці.

Про це повідомив голова Національного союзу журналістів України (НСЖУ) Сергій Томіленко в Facebook, посилаючись на слова секретаря НСЖУ Валерія Макеєва.

За його словами, Вадим Комаров все ще знаходиться в черкаській міській лікарні швидкої медичної допомоги у стані коми. У журналіста проломлений череп після трьох ударів по голові, за попередньою версією, скоєних арматурою.

Відео дня

"На даний момент проведена одна оперативна операція - видалили дві гематоми мозку. Водночас, лікарі відмовляються робити прогнози щодо перспектив одужання журналіста. Рідні щодня відвідують Вадима і це, на жаль, не можна назвати спілкуванням", - написав Томіленко у вівторок, 14 травня.

Читайте такожСправу про жорстоке побиття журналіста Комарова перекваліфікували у "замах на вбивство"

Голова НСЖУ зазначив, що друзі журналіста обговорюють питання про притягнення до лікування ізраїльських лікарів, які спеціалізуються на реабілітації хворих у важкому стані, однак грошей у рідних на це немає.

Як повідомляв УНІАН, 4 травня депутат Черкаської міськради Олександр Радуцький в Facebook повідомив, що в місті жорстоко побили журналіста Комарова.

За словами депутата, зранку побитого журналіста побачили перехожі на перехресті і викликали "швидку".

Радуцький нагадав, що Комаров у своїх публікаціях неодноразово піднімав дуже гострі теми, зокрема, про обставини п'яного бунту в Черкаській колонії №62, розкраданні бюджетних коштів, незаконному будівництві, корупцію у міськраді.

У 2016 році журналіста намагалися застрелити. Крім того, Радуцький повідомив, що Комарова прооперували, і після операції він перебуває в комі.

За фактом побиття журналіста було відкрито провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.