Журналіста прооперували / Вадим Комаров, Facebook

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом побиття у Черкасах місцевого журналіста Вадима Комарова.

Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Черкаської області.

Читайте такожПосол США нагадала, що українська влада має "ретельно розслідувати" вбивство Гандзюк

Відео дня

За даними поліції, напад стався сьогодні близько 9-ї години ранку на одній із вулиць у центрі Черкас.

Як стало відомо правоохоронцям, потерпілий йшов вулицею, коли на нього напав невідомий чоловік. Зловмисник завдав журналісту тілесних ушкоджень, після чого зник з місця події. З тяжкими тілесними ушкодженнями потерпілого доставлено до лікарні.

За фактом побиття журналіста відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Особу нападника встановлюють правоохоронці.

Водночас депутат Черкаської міської ради Олександр Радуцький повідомив у Facebook, що Комаров після операції перебуває у комі.

«Вадима Комарова прооперували. Він у комі. Молимося. У нас 7 днів», - написав він.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 4 травня, депутат Черкаської міськради Олександр Радуцький поінформував у Facebook, що у Черкасах жорстоко побили журналіста Вадима Комарова, він перебуває у тяжкому стані. За словами депутата, зранку побитого журналіста побачили перехожі на перехресті і викликали «швидку».

Радуцький нагадав, що Комаров у своїх публікаціях неодноразово порушував дуже гострі теми, зокрема, про обставини п'яного бунту в Черкаській колонії № 62, розкрадання бюджетних коштів, незаконне будівництво, корупція в Черкаській міськраді. У 2016 році журналіста намагалися застрелити.