ЗНО з фізики склали 21 417 осіб / фото УНІАН

У зовнішньому незалежному оцінюванні з фізики, яке відбулося 30 травня, взяли участь 21 417 осіб. Це - 91,2 % від загальної кількості зареєстрованих.

Про це повідомила прес-служба Українського центру оцінювання якості освіти.

За попередньою інформацією, 11 осіб не впустили до пункту проведення тестування. Четверо учасників ЗНО не мали одного з обов’язкових документів, а семеро запізнилися.

Відео дня

Читайте такожСьогодні в Україні складають ЗНО з фізики

Проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 105 пунктах тестування забезпечували майже чотири  тисячі осіб. Дотримання процедури тестування контролювали десять громадських спостерігачі та п'ять представників засобів масової інформації.

Учасники ЗНО з фізики, які не змогли взяти участь в основній сесії через причини, що не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі у додатковій сесії.

Для цього необхідно упродовж п'яти робочих днів подати до регіонального центру, у якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та відповідну заяву.

Як повідомлялося раніше, ЗНО-2019 стартувало 21 травня тестуванням з математики. 23 травня відбулося ЗНО з української мови і літератури. У понеділок, 27 травня, - з німецької, французької та іспанської мов, а 28 травня – з англійської.