Механізм застосовується з міркувань безпеки, щоб уникнути масового скупчення пасажиропотоку на платформах станцій / фото УНІАН

У Києві 24 серпня, в День незалежності України буде змінено роботу станцій метро "Хрещатик" та "Майдан Незалежності".

Про це повідомляє КП "Київський метрополітен".

Читайте такожВихідні у серпні 2019: скільки будемо відпочивати на День Незалежності України (календар)

Відео дня

В суботу, 24 серпня, з ранку і до закінчення заходів станція метро "Хрещатик" зачиняється тільки на вхід/вихід на вулиці Інститутській та Алеї небесної сотні, станція "Майдан Незалежності" зачиняється вхід і вихід. Перехід між цими станціями працюватиме.

"24 серпня у зв'язку з відзначенням у Києві 28-ї річниці Незалежності України буде зачинено на вхід і вихід станції "Майдан Незалежності" та "Хрещатик" на вулицю Інститутську та Алею Небесної сотні з початку роботи до закінчення заходів (у зазначений період роботу станції "Майдан Незалежності" буде організовано тільки для пересадки з лінії на лінію)", - йдеться у повідомленні.

Також 24 серпня у зв'язку з проведенням на НСК "Олімпійський" футбольного матчу між командами "Динамо" (Київ) та "Олімпік" (Донецьк) можливе обмеження (не закриття) на вхід для пасажирів станцій метро "Площа Льва Толстого", "Олімпійська", "Палац спорту" після закінчення гри.

"Механізм застосовується з міркувань безпеки для уникнення масового скупчення пасажиропотоку на платформах станцій", - наголосили в метрополітені.

Як повідомляв УНІАН, 30 липня керівник Офісу президента Андрій Богдан заявив, що у День Незалежності на Хрещатику в Києві замість військового параду відбудеться Хода гідності за участі військовослужбовців, ветеранів АТО, медиків, вчителів, спортсменів, дипломатів та волонтерів. За його словами, у ході візьмуть участь президент Володимир Зеленський та керівництво держави.