ХарківПрайд відбувся минулої неділі / фото УНІАН

У Харкові обрано запобіжні заходи трьом підозрюваним у нападі на поліцейських під час сутичок 15 вересня після завершення Маршу рівності.

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Харківській області, відповідні рішення ухвалив 18 вересня Дзержинський районний суд Харкова.

Читайте такожМати впустила на дитину телефон: У Харкові від важких травм померло немовля

Відео дня

Зокрема, 21-річного чоловіка заарештовано на 60 діб без права внесення застави, двом 23-річним харків'янам суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з 20:00 до 06:00.

Як повідомляв УНІАН, 15 вересня у Харкові під час сутичок, що сталися на вулиці Римарській після завершення Маршу рівності, постраждали двоє правоохоронців.

До відділу поліції було доставлено 17 осіб, які під час конфлікту чинили опір поліцейським і розпилили у їхній бік сльозогінний газ.

Двом харків’янам 23 років та 21-річному уродженцю Івано-Франківської області було повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.