Зовсім скоро у світі відзначатимуть одне з найстрашніших свят – Хеловін. Це гуляння відьм, вампірів, привидів і всілякої нечистої сили.

Раніше воно було популярним лише у США, проте зараз його все частіше святкують у Європі та Україні.

Читайте такожВсе про Хелловін в Україні 2019: коли святкуємо, традиційні костюми та смачні рецепти

Головна традиція святкування Хеловіну в Україні - стилізовані вечірки. Їх організовують не лише у ресторанах, барах і пабах, а й в офісах. Заклади й робочі місця цього дня якомога креативніше прикрашають різноманітною символікою свята.

Для хелловінських вечірок люди вигадують моторошні костюми та наносять страшний макіяж. У макіяжі часто використовуються: краплі крові, оголені зуби, товсті стрілки біля очей, тріщини на шкірі.Такі образи насичують атмосферу Хеловіна різкими емоційними переживаннями. 

Для хелловінських вечірок люди вигадують моторошні костюми та наносять страшний макіяж.

Макіяж на Хеловін 2019: кращі ідеї

Якщо хлопці не сильно переймаються з цього приводу, дівчата найчастіше серйозніше підходять до вибору карнавального вигляду на Хеловін. Щоб ви сильно не переймалися, ми зібрали для вас кілька ідей вдалого і оригінального гриму. У вас ще є час потренуватися перед Днем усіх святих.

Макіяж на Хеловін: "Гарбуз"

Символ цього свята - гарбуз, в якому вирізують різні страшні личка. Чому б не перевтілитися в такий символ! Суцільний помаранчевий тон, чорні очі та губи і ваш образ готовий.

Макіяж «Гарбуз»/YouTube.com/dope2111

Макіяж на Хеловін: "Відьма"

Крім ковпака, мітли і чорної сукні ви можете доповнити свій образ яскравим макіяжем з вигадливими візерунками на обличчі. Стрази і блискітки теж можуть згодитися. Тон шкіри повинен бути світліше, ніж зазвичай, буквально майже білим. Ви ж більшу частину часу проводите в підвалах за варінням чарівного зілля.  

Відьмочка/YouTube.com/atleeeey

Макіяж на Хеловін: "Лялька-маріонетка"

Погодьтеся, в старих і зламаних ляльках є щось страшне. Великі очі, порцелянова шкіра в тріщинках і губки бантиком трошки лякають. Можна доповнити образ розмальовуванням рук та ніг, зробивши з себе ляльку-маріонетку.

Макіяж «Лялька-маріонетка»/YouTube.com/Trisha Denise Montero

Макіяж на Хеловін: "Веном"

Часто ідеї образу на Хеловін можна підгледіти у кіно. Наприклад, образ марвелівського героя Венома відмінно підходить для святкування Дня всіх святих. Саме тому візажисти і блогери моментально підхопили ідею, і тепер злісний Веном став топовим героєм свята.

Образ Венома не менш актуальний на Хеловін /YouTube.com/Roxxsaurus

Макіяж на Хеловін: "Зомбі"

Ну і звичайно ж вічна класика, яка у всі часи не втрачає своєї актуальності – макіяж зомбі. Створити лякаючий образ вам допоможе сірувато-білий відтінок шкіри, а також тематичні контактні лінзи, щоб максимально передати настрій вашої задумки. Невід'ємними атрибутами макіяжу зомбі є: жахливі сліди крові, трупні плями на тілі і синці, порізи та рвані рани.

Вічна класика Хеловіну/YouTube.com/Karolina Maria

Макіяж на Хеловін: "Джокер"

Хто сказав, що Джокер - це чоловічий образ? Дівчатам він теж личить. Основне - це кислотне зелене волосся (можна використати перуку) яскраві очі і величезний червоний рот. От і все - ваш образ готовий.

Макіяж на Хеловін: "Пила"

Основні риси образу – це бліде обличчя, виступаючі щоки зі своєрідним рум'янцем у вигляді спіральної лінії, червоні очі та чорне скуйовджене волосся. Якщо ви з'явитеся на вечірку в цьому образі, та ще й на велосипеді триколісному, ви безумовно станете переможцем.

Макіяж на Хеловін: "Вампір"

Без вампірів і перевертнів не обходиться жоден Хеловін. Якщо хочете стати на вечір страхітливим вампіром, озбройтеся червоною фарбою, що імітує кров, карнавальними лінзами та вставними іклами.

Образ вампіра ніколи не вийде з моди/YouTube.com/Elijah Adson-Holmes

Макіяж на Хеловін: "Клоун Пеннівайз"

Досить разок глянути на образ, і пробирає до мурашок. Начебто і макіяж нескладний - біле обличчя, підведені очі і намальований рот, але страшно до чортиків! Вбирайтеся так і не прогадаєте.

Проте, якщо ви не зовсім впевнені, що у вас вийде самостійно зробити якісний макіяж на Хеловін, то завжди можна обійтися невеликими акцентами у вигляді крові, намальованих укусів від зубів або ж доповнити посилений макіяж "смокі айс". Щасливого Хеловіна!