Талановита мама з США Стефані Покорні в'яже приголомшливі костюми на Хеловін для своїх дітей. Її дивовижні образи лякають своєю реалістичністю. У такому вигляді сини майстрині збирають більше всіх цукерок на їх вулиці.

Специфічне хобі передалося Стефані Покорні від її бабусі та мами. Свій перший костюм жінка зв'язала в 16 років.

Читайте такожВсе про Хелловін в Україні 2019: коли святкуємо, традиційні костюми та смачні рецепти

"Це приносить мені таку радість, що я можу зробити те ж саме для своїх дітей! Костюми - це моє веселе проведення часу. Тут я беру перерву від роботи і просто насолоджуюся процесом" - розповідає майстриня.

Кого в'язати жінка вирішує просто - це може бути популярний цьогорічний персонаж або ж герої її дитинства. В цьому році жінка створила костюм «Чужого» з химерною і прекрасною точністю. Скульптурний підхід до в'язання робить костюми Стефані миттєво впізнаваними.

На виготовлення кожного костюму майстриня витрачає близько двох тижнів. З кожним роком Стефані удосконалює техніку в'язання, щоб досягти бажаних результатів. Завдяки цьому їй вдається з точністю відтворити образи популярних персонажів.

В арсеналі Стефані – в'язаний Скелетор, ксеноморф, хижак, Гаррі Поттер, Смурф та інші. Материнська любов і творча фантазія жінки дають приголомшливий результат.