Масштабна пожежа в одеському колежді стався 4 грудня \ фото УНІАН

Кількість жертв пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу збільшилася до семи.

Читайте такожУ лікарнях залишаються 11 постраждалих під час пожежі в одеському коледжі

Як повідомили УНІАН у відділі комунікацій Головного управління Нацполіції в Одеській області, станом на 18.10 суботи виявлено ще двоє загиблих.

Відео дня

На цей час здійснюється ідентифікація тіл.

Як повідомляв УНІАН, вранці 4 грудня в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на 3-му поверсі 6-поверхового навчального корпусу сталася пожежа, площа якої становила 4 тис. кв. м. У цьому кутовому будинку розміщувалися 19 різних організацій, установ.

Відразу після пожежі стало відомо про загибель 16-річної студентки, увечері 5 грудня під завалами було виявлено загиблу жінку-викладача, 6 грудня - ще дві жертви, в ніч на 7 грудня - одну людину.

Внаслідок пожежі постраждали понад 30 осіб. Станом на ранок суботи на стаціонарному лікуванні залишаються 11 постраждалих.

За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу ("порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки"). Розглядаються дві версії займання - аварійна робота електрообладнання та навмисний підпал. Готується підозра двом фігурантам.