скриншот

Про це йдеться в повідомленні Міноборони.

"Для ретельної перевірки інформації, що була викладена на сторінці інтернет-сайту «Цензор-нет» щодо неякісного харчування військовослужбовців у військовій частині у смт Гончарівськ, Міністр оборони України генерал-полковник Степан Полторак призначив службове розслідування. На місце події направлена комісія, до складу якої увійшли представники Військової служби правопорядку, тилу Збройних Сил України, волонтери Міноборони України. Її очолюють заступник Міністра оборони України та заступник начальника Генерального штабу", - сказано в повідомленні відомства.

Читайте такожУ Міноборони підтвердили розміщення бойовиками на Донбасі комплексів "Точка-У"

У Міноборони запевнили, що в разі підтвердження оприлюднених в ЗМІ фактів, винуватці будуть притягнуті до відповідальності згідно з законодавством України.

Слід зазначити, що Цензор.НЕТ 17 травня розповсюдив раніше оприлюднене відео, в якому мобілізований блогер і журналіст В'ячеслав Поєздник показує свою вечерю і скаржиться на неякісне харчування у своїй частині.

Нагадаємо, що нещодавно Міністр оборони України призначив перевірки силами волонтерського десанту всіх об'єктів харчування і складів зберігання Збройних Сил України, такі перевірки поки що тривають, винні у виявлених недоліках притягуються до дисциплінарної відповідальності.