Кабінет міністрів заборонив поширення грального бізнесу під виглядом державних лотерей. / фото УНІАН

Голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов звернувся до жителів області з проханням інформувати про відомі факти роботи нелегальних автозаправних станцій і підпільних гральних закладів.

“Задля розв'язання проблеми із функціюванням нелегальних автозаправних станцій та підпільних гральних закладів на території Полтавської області, пропоную усім, хто стикається з їхньою роботою, негайно повідомляти про відповідні факти на окремий Telegram-канал https://t.me/StopCrimePoltava. Прошу надавати дані щодо адреси розташування таких пунктів, характер їхньої роботи та, у разі наявності інформації, про організаторів і учасників відповідного протизаконного «бізнесу»”, – написав він.

Наявність фото-доказів прискорить реагування.

Відео дня

“У тісній співпраці з правоохоронними органами регіону ми будемо негайно припиняти діяльність таких підприємств та притягати їх організаторів до відповідальності. Давайте зробимо так, аби увійти в новий рік без цих ганебних явищ”, – закликав голова Полтавської ОДА.

Як повідомляв УНІАН, 20 грудня Кабінет міністрів заборонив розповсюдження грального бізнесу під виглядом державних лотерей. Національній поліції та Державній фіскальній службі доручено провести перевірки грального бізнесу.

Того ж дня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що вимагає від Національної поліції до 16.00 припинити функціонування гральних закладів, що працюють під виглядом державних лотерей.

Для виявлення та протидії незаконному гральному бізнесу створено понад 700 мобільних груп правоохоронців.