Кондуктор у Маріуполі оскандалилася ставленням до захисників України / фото УНІАН

У Маріуполі кондуктор маршрутного автобуса намагалася вигнати із салону чоловіка, який мав посвідчення учасника бойових дій (УБД).

Про це повідомляє 0629 з посиланням на очевидців.

Читайте такожМайже половина ветеранів АТО/ООС стикаються з дискримінацією – опитування

Відео дня

Зазначається, що інцидент стався 11 лютого о 16:22 у маршрутному таксі №112 номер АН 3087КТ. Чоловік зайшов до салону і показав посвідчення, яке дає йому право на безкоштовний проїзд, кондуктор у відповідь стала обурюватися та кричати.

Вона запропонувала чоловікові почекати інший транспорт на зупинці, заявивши, що "УБДшників стало занадто багато".

Коли ж інші пасажири почали захищати бійця, кондуктор зазначила, що йому нема чого робити в місті. "Нехай іде воює тоді", - закричала вона.

Кондуктор згаданої маршрутки в Маріуполі / фото: 0629

Маріупольці, які стали свідками неприємного інциденту, не розуміють, як молода дівчина-кондуктор може так себе вести стосовно захисників України.

Керівник департаменту транспорту міськради Василь Клат, своєю чергою, пояснив, що в подібних випадках потрібно звертатися з письмовою скаргою, щоб він міг "звільнити або притягнути до відповідальності кондуктора".

Як повідомляв УНІАН, нещодавно у Житомирі водій маршрутки оскандалився спробою відмовити у пільговому проїзді учасниці бойових дій на Донбасі Асі Оброткіній.