Остання "фатальна" зустріч з президентом у Годунка була у липні 2019-го / УНІАН

Секретар Бориспільської міськради Ярослав Годунок, якого Зеленський у липні 2019-го вигнав із засідання і назвав «розбійником», знову поспілкувався з президентом під час офіційного візиту останнього.

Бориспільський секретар втрутився у розмову Зеленського з журналістами.

Читайте такожЛюбитель "русского мира" Царьов похвалився купанням з депутатом Держдуми (фото)

Відео дня

"Володимире Олександровичу, я розумію, це дико буде від мене чути, але прошу послухайте мене, будь ласка. Я "розбійник", але я не про себе зараз кажу, але буде дивно від мене чути... Я розумію, що вам тоді на мене наговорили, що я такий-сякий поганий. Але "розбійник" прийшов просити вас, губернатора просити: будь ласка, давайте мільйони, які вкрала попередня райадміністрація. Щоб ми могли побудувати корпус... Давайте розберемося", - сказав Годунок. 

Президент відповів, що розбиратися з корупцією будуть вже після завершення будівництва корпусів лікарні.

«Я хочу ще раз вам сказати. Ви вже відома тут людина завдяки мені… Але ви знаєте, у нас така історія, ми й не були до цього в політиці. Чому? Тому що часу на розмови немає. Ми щось робимо, а розбиратися там - це до правоохоронних органів», – пояснив Зеленський.

Як повідомляв УНІАН, 10 липня президент Володимир Зеленський під час зустрічі з активом Київської області змусив секретаря Бориспільської міської ради Годунка вийти із зали.

Так, під час заходу Годунок постійно щось вигукував з місця, на що відреагував президент. Спочатку Зеленський дав йому можливість виступити на зустрічі й поділитися своїм баченням вирішення проблем з функціонуванням лікарні.

Зрештою Зеленський змусив його вийти з приміщення, де проходила зустріч. "Вийди звідси! Розбійник ти! Погано чуєш? Вийдіть, будь ласка, будете на райадміністрації сидіти кричати".