У "Праві на владу" говоритимуть про коронавірус

Сьогодні, 19 березня, о 22:30 на телеглядачів «1+1» чекає новий випуск суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу». Головною темою програми стане виклик для України у зв’язку з пандемією коронавірусу. Адже наразі країна призупинила своє звичайне життя заради однієї мети – уповільнити поширення небезпечної хвороби.

Читайте такожКарантин в Україні: Нацполіція за добу виписала штрафи 32 порушникам

У прямому ефірі ведуча ток-шоу Наталія Мосейчук разом з гостями та експертами обговорить, чи всі дотримались карантинних обмежень, що буде далі з гривнею, та в яку ціну обійдеться українській економіці обмеження торгівлі, сфери послуг і пасажирського транспорту. А також шукатиме відповіді на питання, як впоралась українська медична система з першими випадками коронавірусу, та чому повернення українців з Європи додому стало справжньою проблемою.

Відео дня

До прямого ефіру ток-шоу долучаться: заступник міністра охорони здоров’я України, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, міністр інфраструктури України Владислав Криклій, міністр соціальної політики України Марина Лазебна, інфекціоніст, заслужений лікар України Ольга Голубовська, співзасновник банку Monobank Олег Гороховський, заступник голови Ради Національного банку України Василь Фурман, народний депутат з фракції “Слуга народу” Олександр Дубінський, лікар-епідеміолог Андрій Александрін.

Дивіться новий випуск «Право на владу» вже сьогодні о 22:30.

Нагадаємо, як обмежувальний захід у зв'язку з коронавірусом прямий ефір «Право на владу» в черговий раз пройде без глядачів.