Кожен бажаючий може допомогти лікарям / newsru.co.il

Благодійний фонд «Пацієнти України» запустив спеціальний сайт для координації дій активістів, пацієнтів, волонтерів, бізнесу та інших людей, які хочуть допомогти лікарям у боротьбі з COVID-19.

Про це фонд повідомив на своїй сторінці у мережі Facebook.

Всі бажаючі допомогти можуть за допомогою цього сайту зробити благодійні внески. На отримані кошти фонд планує закуповувати або шити на замовлення комплекти індивідуального захисту для лікарів.

Відео дня

У фонді повідомляють, що на сайті також є перелік основних потреб лікарень.

Як повідомляв УНІАН, 24 березня Міжнародний комітет Червоного Хреста (МКЧХ) почав термінову роздачу продуктів і засобів гігієни жителям Донбасу для запобігання поширенню COVID-19.

Читайте такожУ МОЗ ініціюють посилення обмежувальних заходів для ефективнішої боротьби з коронавірусом

Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) має намір надати Україні 40 млн євро на придбання медичного обладнання, необхідного для боротьби з коронавірусом.

Станом на ранок 25 березня в Україні зафіксовано 113 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 4 летальних. За добу було зафіксовано 29 нових випадків.

11 березня Кабінет міністрів через поширення коронавірусу ухвалив рішення ввести в Україні карантин з 12 березня по 3 квітня.

Сьогодні, 25 березня, Кабмін ухвалив рішення про введення режиму надзвичайної ситуації на всій території України на 30 днів і продовження карантину - до 24 квітня.

Довідка УНІАН. «Пацієнти України» - благодійний фонд, цілями якого є забезпечення всіх пацієнтів країни ефективним лікуванням і вплив на ухвалення законів і політику в сфері охорони здоров'я.