Посадовець запевнив, що почувається добре / фото Facebook sergiypodolin

У першого заступника голови Рівненської обласної державної адміністрації Сергія Подоліна виявили COVID-19.

Про це він повідомив у Facebook.

«Сьогодні вранці ПЛР-тест підтвердив у мене COVID-19. Хоча вчора швидкий тест інфікування не показав. Перевірявся, як один із контактних осіб із раніше зафіксованими інфікованими. Йду на лікарняний. Про коло моїх контактів повідомив епідеміологам. Їх також перевірятимуть на COVID-19. У тому числі колег по Рівненській ОДА, з якими мав особисту взаємодію», - написав Подолін.

Відео дня

Посадовець розповів, що почувається добре, температури немає, тільки легкий кашель.

Сьогодні вранці на брифінгу заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко зазначив, що Подолін останнім часом мав контакти з близько чотирма десятками людей.

«З понеділка він не перебував на роботі, бо мав погане самопочуття. Швидкий тест дав негативний результат, проте були підозри, тому зробили ПЛР-тест. Мав близько 40 контактних осіб, усі вони під наглядом, пройдуть тестування швидкими тестами. Від того, які будуть результати, залежить, як працюватиме Рівненська ОДА. Режим може бути такий, як зараз, або перейдуть всі на дистанційний режим роботи», - підкреслив Тимошенко.

Як повідомляв УНІАН, за інформацією Міністерства охорони здоров’я України, станом на ранок 16 квітня в Рівненській області підтверджено 204 випадки COVID-19.