bihus.info

Натомість журналісти опублікували документи, які свідчать, що будинок, біля якого стався грабіж, належить доньці Чеботаря - Оксані, а один з нападників, який зафіксований на відео - зять екс-посадовця Олег Поліщук, йдеться у розслідуванні на Bihus.info.

bihus.info
bihus.info

Так, за кілька днів після нападу Чеботар запросив кількох журналістів до себе у гості, в будинок, який записаний на його дружину - Варвару Чеботар, щоб показати, як скромно живе.

bihus.info
bihus.info

Земельна ділянка під будинком також записана дружину екс-заступника міністра, йдеться у розслідуванні.

Читайте такожЖурналісти показали колекцію будинків "сірого кардинала" української політики Медведчука (фото)

Чеботар показав кореспондентам будинок і город, записані на дружину. Натомість не показав ще понад гектар землі, який розташований одразу за городом і записаний на самого посадовця.

"На ділянці  розташована зона відпочинку: басейн, дитячий майданчик, альтанка, декоративні ялинки. Ймовірно, Чеботар свідомо приховав цю нерухомість від журналістів, оскільки у декларацію за 2014 рік він її просто не вніс, хоча переоформлена земля була ще у 2013 році", - йдеться у повідомленні.

bihus.info

Нагадаємо, донька екс-замміністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря побудувалася на землях у селі Лісники, які віддав Національний університет біоресурсів та природокористування.  Раніше ці землі, а точніше -ділянка лісу, була зарезервована під заказник "Чернечий ліс". Згідно з офіційною інформацією із сайту МВС, Сергій Чеботар є почесним професором Національного університету біоресурсів та природокористування. У цьому ж університеті захищала кандидатську дисертацію його донька.