"Нова пошта" нібито не змогла доставити посилку без ушкоджень / Фото: 24 канал

Клієнтка звинуватила "Нову пошту" в поганому сервісі - жінка стверджує, що отримала посилку з розбитими яйцями та пошкодженою ємністю з медом.

Про це вона написала на сторінці у Facebook.

"Передала бабуся онукові на день народження передачу. Оплачену, з доставкою. Посилка їхала день. Прибуло: 20 яєць, з них жодного цілого - хоча були у пластиковому контейнері й пупирках додаткових. І - розчавлений навпіл пластмасовий слоїк меду. От як?! Шо ви робили тією посилкою, щоб розчавити пластмасову тару???", - обурилася жінка.

Відео дня

Представник "Нової пошти" відреагував у коментарях до допису. 

"Жахливо. Особливо, знаючи, що це передача від бабусі онуку. Напишіть нам, будь ласка, номер накладної - хочемо у всьому розібратися", - йдеться у відповіді.

Також у коментарях інші клієнти НП здивувалися, що компанія погодилася доставляти продукти, зокрема яйця. Хтось натякнув, що було недоцільно пересилати саме таку посилку поштою.

Тарифи "Нової пошти" з 2022 року

Раніше стало відомо, що компанія оновлює тарифи на доставку з 1 січня 2022 року. Загалом для клієнтів у новому році анонсували п'ять оновлень. Зокрема, з'явиться нова послуга з доставки документів, яка коштуватиме упродовж року 40 гривень, сума включатиме картонний конверт. Тариф у 35 гривень на доставку до поштомату продовжать до кінця першого кварталу, в нього вже входитиме комісія післяплати.