Дзеркало

Британська актриса, зірка телесеріалів Пола Вільямсон зв'язала себе узами шлюбу з найвідомішим в'язнем Сполученого Королівства Чарльзом Бронсоном, повідомляє Mirror.

64-річний злочинець більшу частину свого життя провів у в'язниці - 43 роки, 38 з яких прожив в одиночній камері. Бронсон змінив 120 виправних установ, пише "Лайм".

Читайте також"Найвідоміша "не пара" зіграє весілля?": у мережі обговорюють можливі заручини Потапа і Насті Каменських

Відео дня

В даний час рецидивіст відбуває довічний термін.

"Я не так уявляла свій життєвий шлях. Любов зла, але Чарлі зовсім не монстр, яким він бачиться багатьом. Ми просто хочемо бути нормальною парою", - зізналася актриса.

За словами П Чарльз зробив їй обручку.

Наречена зізналася, що Бронсон на весіллі не був ув'язненим, а був просто нареченим.

Бронсон зробив пропозицію Полі Вільямсон в лютому 2017 року. На той момент їх стосунки тривали вже п'ять місяців. Актриса стала вже третьою за рахунком дружиною злочинця.

Справжнє ім'я Чарльза Бронсона — Майкл Гордон Пітерсен. Ім'я американського актора вона вибрала як псевдонім для участі в кулачних боях. Згодом він ще двічі змінював його на Чарльза Алі Ахмеда і Чарльза Сальвадора.

Перший термін Бронсон отримав у 1974 році за збройне пограбування. Він не раз бив співкамерників і охоронців, за що заслужив ярлик самого жорстокого ув'язненого в історії Британії.

Дзеркало