На 2017 рік Житомирська область отримала на галузь охорони здоров’я 1,7 млрд грн медичної субвенції / фото oda.zt.gov.ua

Керівники обласних закладів охорони здоров’я Житомирщини  обговорили нагальні питання, які необхідно вирішити до кінця року.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Житомирської ОДА, ця нарада відбулася сьогодні,  19 вересня, за участю голови обласної ради Володимира Ширми та заступника голови облдержадміністрації Ярослава Лагути.

Читайте такожГолова Житомирської облдержадміністрації Гундич провів особистий прийом громадян

Відео дня

Серед питань, над якими працюють на сьогодні керівники медичних закладів, є приведення у відповідність чисельності працівників і ліжко-місць, прорахунок виплат заробітної плати та необхідної кількості паливно-мастильних матеріалів. «За дорученням голови облдержадміністрації Ігоря Гундича, до 1 жовтня ви маєте подати розрахунки і свої пропозиції щодо оптимізації витрат. Ми будемо порівнювати з розрахунковою цифрою надходжень з держбюджету і тоді робити висновки», – зазначив, зокрема, Лагута.

 Загалом же, з  державного бюджету на 2017 рік Житомирська область отримала на галузь охорони здоров’я 1,7 млрд грн медичної субвенції.