Гросу приїхала в Київ / фото instagram.com/alina_grosu

Українська співачка Аліна Гросу, яка виїхала будувати кар'єру в Росії, приїхала до Києва. Про це стало відомо з її посту в Instagram.

Читайте також"Доки?": довкола новорічного концерту "Інтера" розгорається скандал

Гросу розповіла, що приїхала до столиці на зйомки, але які саме, не повідомляється. Також після приїзду вона зустріла своє перше кохання.

Відео дня

"Випадково зустріла у центрі своє перше кохання, про яке ще в пісні "Мелом на асфальте" співала, така ностальгія. Тепер їду на зйомки, слухаю альбом "Мелом", - йдеться у її повідомленні.

Як повідомляв УНІАН-Таблоїд, у новому кліпі української співачки, любительки Росії Ані Лорак на пісню "Новий колишній" побачили плагіат. Зазначимо, що режисером відео став Алан Бадоєв.

Прилетіла я сьогодні в Київ:) всім своїм святковим настроєм..і випадково зустріла в центрі свою першу любов, про яку ще в пісні «Мелом на асфальті» співала така ностальгія... забавно, у мене кожна моя пісня асоціюється з певними людьми ...тепер їду на зйомки, слухаю альбом «Крейдою..» і хочу сказати кожній людині, який був і є в моєму житті ВЕЛИЧЕЗНЕ спасибі Всім серцем я рада за тих, Хто був зі мною іль намагався В долі моєї не знає потіх Вносити частинку рідкісного щастя.. Всім серцем я рада за тих, Хто в минулому, мені здавалося, був долею, Хто в безнадійний мить дарував мені чистий сміх, Допоміг не занапастити себе журбою.. Всім серцем я рада за тих, Хто подарував мені годину сподівання і мрій, Хто мені допоміг прагнути вгору і вгору, Кого дав Бог мені в цьому світі випробувань.. Всім серцем я рада за тих, хто Покинув, хто раптом зненавидів, За тих, хто не передбачав мій успіх, Кого прощала, хто мене образив.. Всім серцем я рада за тих, Хто забув, бути може, хто зі мною прощався.. Не поруч... Я щаслива за всіх, За тих, хто зрадив, але в моїй душі залишився.. #стихиалинкиблондинки

Допис, поширений ALINA GROSU (@alina_grosu)