Наручники

Як повідомили УНІАН у Відділі з питань зв'язків з громадськістю Управління МВС України в Одеській області, співробітники Суворовського райвідділу внутрішніх справ Одеси увечері 10 вересня затримали 54-річного підозрюваного у вбивстві 51-річного одесита. Конфлікт, який закінчився смертельним результатом, згідно зі свідченнями затриманого, «стався в ніч на неділю на Дніпропетровській дорозі Одеси на грунті неприязних стосунків, що виникли із загиблим».

Згідно з даними Одеського облУВС, загиблий підприємець, відомий у певних колах як «Косий» і «Книжник», займався нелегальними валютними операціями на ринку «Книжка». Підозрюваний у вбивстві на початку 90-х працював в органах МВС, пізніше став власником кількох підпільних залів гральних автоматів.

Слідче відділення Суворовського РВВС розслідує кримінальну справу відповідно до ознак ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 9 вересня близько 4 години ранку в Одесі біля бару на Дніпропетровській дорозі був убитий 51-річний чоловік. На тілі вбитого виявлено три поранення від пістолетних куль. Убивця зник з місця злочину на автомобілі «Mercedes».