Крижаний дощ / Фото: Meteoprog.ua

Про це повідомив УНІАН начальник прес-центру ГУ МНС України у Львівській області Павло Василенко.
Він розповів, що в місті Львові по вул. Лукаша на маршову сходову клітку, яка знаходиться на території „Парку студентів” студентського містечка НУ „Львівська Політехніка”, впало дерево, внаслідок чого постраждали двоє студентів цього університету — хлопець та дівчина 1993-го та 1992-го років народження. Потерпілих із травмами середнього ступеня тяжкості госпіталізовано у 8-му міську клінічну лікарню. За допомогою спеціального обладнання бійці МНС розрізали та прибрали дерево.

На тему: Майже 300 населених пунктів у трьох областях - без світла

“За минулу добу силами 22 оперативно-рятувальних відділень у Львівській області проведено роботи по зрізанню провислих гілок дерев та розчищенню проїжджих частин доріг від 327 повалених дерев”, - зазначив П. Василенко.

Відео дня

Також він поінформував, що минулої доби у Львові по вул. Залізняка, 36 на автомобіль Volkswagen Jetta впало дерево. За допомогою спеціального обладнання рятувальники здійснили порізку дерева та вивільнили автомобіль. Також 23 січня у Львові по вул. Винниця дерево впало на проїжджу частину. За допомогою спеціального обладнання працівники МНС здійснили порізку дерева та розчистили проїжджу частину.