МВС фіксує кількість викрадень авто на Донбасі / vinnitsaok.com.ua

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Донецького міськуправління міліції.

Так, згідно з оперативним зведенням за минулу добу, було зареєстровано кілька фактів незаконного заволодіння автотранспортом, і всі випадки мали місце у Ворошиловському районі.

Так, до районного відділу міліції звернувся 34-річний житель Донецька, який повідомив про те, що зі стоянки біля будівлі «Донецькобленерго» троє озброєних невідомих викрали автомобіль «Деу Ланос».

Відео дня

Читайте такожУ Донецьку бандити напали на конвой, що супроводжував ув'язнених у СІЗО

За кілька годин до міліції надійшло ще два повідомлення про викрадання автомобілів з території підприємства, що займається виробництвом і реалізацією продуктів харчування. Невідомі, одягнені у камуфляжну форму і озброєні автоматами, оволоділи 6 автомобілями, зокрема двома «Фольксвагенами» і чотирма «Шкодами».

За всіма фактами слідчим відділом Ворошиловського райвідділу міліції відкриті кримінальні провадження за ч. 3 ст.289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане із загрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров'я потерпілого). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років.