У МЗС розкрили деталі затримання яхти з українцями в Албанії \ фото УНІАН

Міністерство закордонних справ України заявляє, що на борту затриманої в Албанії яхти були двоє українців і двоє росіян.

Читайте такожУ порту Албанії затримано яхту з чотирма українцями - ЗМІПро це УНІАН повідомили у прес-службі МЗС України.

"Щодо затримання яхти в Албанії. За інформацією Посольства України в Албанії, на борту яхти перебували двоє громадян України та двоє громадян Росії", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

При цьому ці громадяни не є затриманими.

"Албанські компетентні органи здійснюють перевірку документів та обставин незаконного перетину яхтою кордону Албанії. До посольства громадяни України, які перебували на затриманій яхті, не зверталися", - сказано в повідомленні.

Посольство України вживає заходів зі з‘ясування обставин інциденту і встановлення контакту з громадянами України для надання їм необхідної консульської допомоги.

Раніше албанський портал DurresLajm поінформував, що в порту албанського міста Вльора правоохоронні органи затримали яхту з чотирма українцями. Поліція звинуватила українців у порушенні албанського кордону. Джерела в поліції повідомили, що існує підозра, що яхта могла використовуватися зі злочинною метою.

Новини по темі