Благодійний фонд 'Велич Життя' продовжує реалізацію масштабної гуманітарної місії на сході України

Гуманітарна місія Благодійного фонду "Велич Життя", в рамках якої прифронтові лікарні отримують сучасне медичне обладнання та допомогу, триває - зазначив Ландар Владислав. Всього за 10 днів команда Фонду зібрала 230 000 гривень для придбання апаратів для внутрішнього кісткового доступу Nio в прифронтові лікарні Донецької області. 

Про це йдется на офіційній сторінці фонду в Instagram.

"Розуміючи, що апарати Nio - це сотні врятованих людей, ми поставили собі амбітну мету придбати його і, завдяки українцям, змогли це зробити всього за 10 днів! Це - неймовірний результат! Уже наступного тижня апарати будуть доставлені в лікарні Донеччини і це дасть можливість нашим медикам рятувати ще більше життів українських захисників", - розповіла президентка Благодійного фонду "Велич Життя" Алла Ландар.

Відео дня

Одними з перших цю благодійну ініціативу підтримали Родина Тимура Ткаченка, Родина Дениса Лазурка, ТОВ "ЕНЕРГО РЕСУРС "РІ ГРУП", перерахувавши кошти на придбання обладнання, яке врятує сотні життів українських військових.

"Ми дуже дякуємо кожному, хто взяв участь, хто передає нам допомогу, хто долучається до наших проєктів та продовжує переказувати кошти на підтримку українських лікарів, які тримають медичний фронт. Кожен із вас купує ту частинку обладнання, яке щодня рятує життя сотень людей, допомагає нашим медикам на передовій у боротьбі за наше майбутнє. Ми продовжуємо працювати, продовжуємо доставляти обладнання та медичні засоби в прифронтові лікарні, продовжуємо, завдяки підтримці людей, рятувати життя наших військових та наближати Перемогу", - резюмувала Президентка фонду "Велич Життя" Алла Ландар.

Фонд впроваджує проект "Телемедицина на передовій", регулярно доставляє у прифронтові регіони УЗД, рентген-апарати, підігрівачі крові та холодильні камери, реалізує благодійну ініціативу "50 моніторів для 50 лікарень", передає медзакладам авто швидкої допомоги, генератори, станції Starlink, автомобілі невідкладної медичної допомоги та інше вкрай необхідне обладнання.

Також, за сприяння фонду, вже придбано два апарата КТ для прифронтових лікарень і поки що єдиний на всю Донецьку область МРТ-апарат, кошти на який було зібрано під час благодійного аукціону "Незламні серця". Проведення цього аукціону підтримали Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний та начальник ГУР Кирило Буданов, які особисто підписали лоти - поштові марки, прапор та карту України.  Загалом лише за останній рік допомогу отримали лікарні по всій країні.

"Коли ми дізналися про роботу Благодійного фонду "Велич Життя", були вражені тим, яку колосальну допомогу вони надають українським лікарням. І, звісно, охоче підтримали збір коштів на апарати внутрішнього кісткового доступу Nio, які буде придбано для лікарень Донеччини. Ми усім серцем переживаємо і за наших захисників, завдяки яким ми можемо жити і працювати, і за наших мирних співгромадян, які стають жертвами війни, проживають у небезпечних регіонах та потерпають від ворожих обстрілів. Усі вони потребують якісної, вчасної та професійної медичної допомоги, і ми дуже раді, що маємо змогу їм у цьому допомогти, зробивши пожертву та підтримавши збір фонду "Велич Життя", - розповіли у ТОВ "ЕНЕРГО РЕСУРС "РІ ГРУП".

"Окрему вдячність також висловлюємо нашим постійним партнерам: Київська міська облрада, Благодійна організація "Благодійний фонд "Фром Харт Юей", Благодійний фонд "Мирне місто", Ювелірний дім "СОВА", Адвокатське об'єднання "Ri Group",  Страхова компанія ARX, ICON beauty space, ПАТ "Українська пожежно-страхова компанія", компанія "Будстандарт", родина Олега Манолюка та наші Європейські партнери "Medousa developers" і "AR.Kiourtzides LLC". З такою підтримкою немає жодних сумнівів, що ми вистоїмо у цій війні і переможемо ворога. Віримо в ЗСУ, допомагаємо медикам та разом наближаємо перемогу!" - зазначає представник Благодійного Фонду "Велич Життя" Ландар Владислав.

Долучитися до збору може кожен українець (Благодійна організація "Благодійний фонд "Велич Життя" АТ КБ "ПриватБанк", МФО 305299, ЄДРПОУ 37718042, номер рахунку UA85 3052 9900 0002 6006 04623885 5)

Кожна гривня - це ваш внесок в порятунок життя!