Близько 100 осіб влаштували стрілянину в Броварах / фото Facebook, Арсен Аваков

Суд обрав запобіжний захід ще трьом підозрюваним в участі в конфлікті в Броварах 29 травня.

Про це міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков написав у Facebook.

«Щодо Броварів: щойно суд ухвалив рішення про запобіжний захід ще щодо трьох фігурантів справи: одному - що перебуває в розшуку - утримання під вартою без застави (заочно); двом іншим визначено домашній арешт через визнання провини, співпраці зі слідством і свідчень, які підтверджують створення організованої групи з метою вчинення протиправних дій. Це підкріплює позицію слідства», - повідомив міністр.

Відео дня

Читайте такожПоліція визначила учасників і замовників стрілянини в Броварах

Він додав, що розслідування справи триває.

Як повідомляв УНІАН, 29 травня в Броварах Київської області стався конфлікт зі стріляниною за участю близько 100 осіб, пов'язаний з розподілом міжміських пасажирських перевезень.

Внаслідок конфлікту постраждали три людини, двоє з них були госпіталізовані з вогнепальними пораненнями.

Порушено кримінальні провадження у ч. 4 ст. 296 (хуліганство), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) та ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна), а також за ст. 15 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство двох і більше осіб) Кримінального кодексу України.

1 червня Аваков повідомив, що суд обрав для 20 осіб, затриманих за підозрою в причетності до стрілянини в Броварах, запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.