На День Києва запрацювали фонтани / фото КМДА

Цьогоріч День Києва через карантин пройшов без масових гулянь.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.Тиждень.

День Києва традиційно збирав на вулицях масу людей на різні розваги. Але цьогоріч через карантин це був найспокійніший зі всіх.

«Масових гулянь я ніде не зустрів. Найбільше людей скупчилося, на мій погляд, на ескалаторах у метро. Один біля одного. Власне у вагонах протягом дня людей було не багато, усі в масках. Проте про соціальну дистанцію мало хто турбувався», - зазначив кореспондент ТСН.

Читайте такожУ Києві запустили фонтани на Майдані Незалежності (фоторепортаж)

Не було ажіотажу і у торгівельних центрах. Вочевидь, через те, що там не було розваг: ігрові зони, кафе та кінотеатри ще зачинені.

Скупчення фанатів не було також і біля НСК «Олімпійський», де сьогодні вперше після послаблення карантину при порожніх трибунах грали «Динамо» та «Шахтар». На стадіоні було порожньо, біля стадіону – також.

Традиційні заходи до дня Києва: пробіг під каштанами, концерти та виставки цього разу повністю перейшли в онлайн. Єдина виставка, на якій можна було побувати – виставка китайських динозаврів на території Національного експоцентру.

А ще до Дня Києва у різних районах столиці два дні поспіль працювали сільськогосподарські ярмарки. Але там люди теж не дотримувалися соціальні дистанції.

Як повідомляв УНІАН, мер Києва Віталій Кличко привітав киян з Днем міста.