Олег Сенцов з донькою / фото facebook.com/oleg.sentsov

Режисер та екс-політв’язень Олег Сенцов розповів про стосунки з матір’ю своєї доньки Емми.

Відповідний допис Сенцов залишив на своїй сторінці у Facebook.

«Я не полюбляю говорити про моє особисте життя, тому що це моє особисте життя, але деякі факти потребують роз'яснень, щоб не відбувалось непорозумінь. В минулому році в мене народилась донька Емма. З її мамою в мене були невдалі і тому нетривалі стосунки. Звістка про появу майбутньої дитини з'явилась, коли вони вже закінчились. Але діти ні в чому не винні, їх треба любити завжди, навіть якщо батьки не живуть разом», - написав він.

Відео дня

Читайте такожСенцов втретє став батьком (фото)

Як раніше повідомляли ЗМІ, доньку режисерові Олегу Сенцову народила журналістка та активістка Юлія Бабич.

У Сенцова вже є двоє дітей: син Влад та донька Аліна. З їхньою мамою Олег розлучений, вона залишилася жити в Криму.

Хто такий Олег Сенцов

  • Олег Сенцов народився 13 липня 1976 року в Сімферополі. Український кінорежисер, сценарист і письменник, громадський активіст. Політичний в'язень в Російській Федерації. Лауреат премії Сахарова за свободу думки Європарламенту та Шевченківської премії.
  • 10 травня 2014 року Сенцова затримали в Сімферополі російські силовики. 25 серпня 2015 року в РФ його незаконно засудили за звинуваченням у тероризмі до 20 років позбавлення волі. Під час обміну полоненими у вересні 2019 року повернувся в Україну.
  • Своє звільнення Сенцов назвав «подарунком» російського лідера Володимира Путіна президенту України Володимиру Зеленському.