Злочинець отримав довічне ув'язнення \ фото УНІАН

Громадянин Молдови, який в 2019 році жорстоко вбив 14-річну дівчинку в Донецькій області, засуджений до довічного позбавлення волі.

Про це повідомляє прес-служба Донецької обласної прокуратури.

Прокурором у суді доведено, що 14 вересня 2019 року, о 00:30, 39-річний громадянин Молдови, який влітку звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за розбійний напад, познайомився на зупинці громадського транспорту у місті Костянтинівка з 14-річною дівчиною, яка втекла з дому та перебувала у розшуку.

Відео дня

"Після нетривалої розмови чоловік повів неповнолітню у безлюдне місце, де вступив з нею у статеві відносини. У подальшому, злякавшись, що потерпіла повідомить про його протиправні дії поліції, засуджений почав душити потерпілу руками, а коли вона втратила свідомість, двічі вдарив її у шию і один раз в обличчя розкладним ножем", - йдеться у повідомленні.

Читайте такожУ Мін'юсті розповіли, ким та як давно у них працює довічно засуджена співробітниця

Зазначається, що від отриманих поранень дівчина померла на місці, а зловмисник з метою приховування слідів вбивства затягнув тіло жертви в очерет біля ставку та з місця злочину зник.

Суд погодився з беззаперечними доводами прокуратури та засудив обвинуваченого до довічного позбавлення волі.

Як повідомляв УНІАН, 24 вересня мешканку Львівщини засудили до довічного ув'язнення за вбивства. У грудні 2015 року мешканка Сокальського району пила алкоголь разом зі своєю 28-річною знайомою у неї вдома. Коли господиня вийшла на вулицю, в будинку залишилася її восьмирічна дочка. Дівчинка зробила зауваження гості з приводу вживання алкоголю, проте та розгнівалася і вбила дитину залізним масляним обігрівачем.

Господиня повернулася в будинок і побачила мертвою свою дитину. Тоді гостя вирішила вбити і її. Тим же обігрівачем жінка вдарила подругу по голові, а потім вбила її залізними вилами.