У рамках провадження були проведені обшуки за місцем проживання "зловмисниці" / фото lv.npu.gov.ua

Поліція викрила 27-річну львів'янку, яка продавала свої інтимні фото та відео в інтернеті.

Про це повідомляє прес-служба поліції Львівської області.

Зазначається, що дівчину викрили співробітники Управління протидії кіберзлочинам у Львівській області спільно зі слідчими Львівського районного управління поліції під час моніторингу мережі Інтернет.

"Правоохоронці встановили, що в період від березня 2020 року по лютий 2021 року львів’янка створювала та викладала на одному з телеграм-каналів фото та відео з ознаками порнографії, після чого пропонувала інтернет-користувачам за оплату отримати доступ до їх перегляду", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається в сюжеті ТСН, підозрювана за 500 гривень на тиждень надавала клієнтам доступ до свого телеграм-каналу, де щодня оновлювала колекцію власних світлин.

Читайте такожЛьвівському викладачу, який показував студентам порно, виписали догану і заборонили навчати за його "методикою"

У рамках провадження були проведені обшуки за місцем проживання "зловмисниці", де правоохоронці виявили та вилучили комп’ютерну техніку, банківські картки та інші речові докази.

"Згідно з висновками експертів, фото та відео, що містились на цих носіях, належать до продукції порнографічного характеру", - зазначили в поліції.

Дівчині повідомили про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 та ч. 3 ст. 301 Кримінального кодексу України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів).

Підозрюваній загрожує до семи років позбавлення волі.

Вас також можуть зацікавити новини