Хлопець Наталії - 17-річний Сергій / скріншот з відео

У селі Дроздівка, що на Чернігівщині, семикласниця чекає дитину від 17-річного хлопця.

Історію юної породіллі розповідає Суспільне.

«Я сиділа в хаті, вийшла на вулицю на лавочку в Інтернет зайти, коли заходить він у двір. Я спочатку засоромилась, почервоніла, як буряк була червона. Він запропонував статевий акт. Я спочатку відмовилася, а потім погодилася. Не знаю чому», - згадує 12-річна Наталія, як побачила вперше свого хлопця».

«Її батьки пішли іншу хату протоплювати. Залишилися ми в одній хаті. Дід із бабою в одній кімнаті спали, ми – в іншій, але на різних ліжках. Якось це сталося, що я приліг до неї... Я мріяв стати батьком у 20 років, а вийшло – у 18», – прокоментував Сергій.

Матір дівчинки Людмила розповіла, що знала про ці стосунки. У школі, коли Наталії в котрий раз стало зле, їй порадили звернутися до лікаря. УЗД показало 10,5 тижнів вагітності. Родина вирішила переїхати в інше село – у Дроздівку. Наталія стала на облік до гінеколога. До Сергія приїхала поліція, розповідає речниця Нацполіції області Наталія Слабеняк.

Читайте такожУ Миколаєві багатодітна мати народила та задушила немовля (відео)

Слідчий відкрив провадження за частиною 4 статті 152 Кримінального кодексу України. Такі дії караються позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років.

Виховувати дитину Наталя планує разом із Сергієм. Хочуть одружитися і купити будинок та жити окремо від батьків.

Вас також можуть зацікавити новини: