На Великдень служби ведуть онлайн / скриншот

У неділю, 24 квітня, в Україні християни східного обряду святкуватимуть Великдень. Приєднуватися до богослужінь можна онлайн. 

Православна Церква України веде пряму трансляцію в Facebook та на YouTube.

Пасхальне Богослужіння, яке очолює Предстоятель Української Православної Церкви Блаженнійший Митрополит Епіфаній, проходить у Свято-Михайлівському Золотоверхому кафедральному соборі. 

Як сповіщалося, цьогоріч через повномасштабну війну в Україні та можливі провокації окупантів вірян просили не йти до храмів та приєднуватися до богослужінь онлайн.

Нагадаємо, у 23 на 24 квітня по всій Україні діє комендантська година.  Починаючи з 5:00 українці зможуть завітати до храмів своїх міст. 

Аудіоперехоплення розмов російських окупантів свідчать, що військові планують збільшити кількість обстрілів на Великдень. У розмові зі своєю дружиною один з окупантів розповів про те, як він і його товариші по службі "розважаються" на війні в Україні та пишуть на снарядах "Христос воскрес!". 

У Державній службі спеціального зв'язку та захисту інформації України також попередили про посилення ворожих кібератак на Великдень.

Вас також можуть зацікавити новини: